Πληροφορίες υλικών

οδηγός υλικού

Σιλικόνη ( σιλικόνη )

Σιλικόνη είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά , μέσω ενός συνθετικού θεραπεία και θεωρείται ένα φυσικό προϊόν . Κατά γενικό κανόνα , σιλικόνες θεωρούνται φυσιολογικά συμβατό ( δεν είναι επιβλαβή για την υγεία ), και μη τοξικό , η οποία είναι ο λόγος για τη χρήση τους σε προστατευτικά του δέρματος, καλλυντικά περιποίησης του δέρματος , και την πλαστική χειρουργική. Με λίγα λόγια : είναι το καλύτερο υλικό για τα παιχνίδια αγάπη .

Τα κύρια πλεονεκτήματα ::

 


Παρακαλώ σημειώστε : σιλικόνη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με άλλα σιλικόνη με βάση το προϊόν . Έτσι, η χρήση της βάσης σιλικόνης λιπαντικά θα πρέπει να αποφεύγεται.

Latex ( φυσικό καουτσούκ )

Το κύριο συστατικό του φυσικού λατέξ είναι η γαλακτώδη χυμό του τροπικού δέντρου καουτσούκ. Ωστόσο , υπάρχει επίσης συνθετικό λατέξ να ανταποκριθούν στην υψηλή ζήτηση. Και οι δύο εκδόσεις έχουν τα ίδια θετικά χαρακτηριστικά . Λατέξ είναι μη τοξικό και δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται για την παραγωγή των προφυλακτικών , γάντια μιας χρήσης , ιατρικά γάντια , κλπ.

Τα κύρια πλεονεκτήματα :

 


Παρακαλώ σημειώστε : οι πελάτες με αλλεργία στο λάτεξ δεν πρέπει να χρησιμοποιούν λατέξ παιχνίδια . Σκληρά απορρυπαντικά και λάδια μασάζ μπορεί να διαλύσει λατέξ .

PVC ( χλωριούχο πολυβινύλιο, μαλακό PVC , ζελέ )

Το PVC είναι ένα συνθετικό υλικό που διατίθεται σε μαλακές και σταθερή μορφή. Με την προσθήκη μαλακτικούς παράγοντες, η συνοχή της μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί . Το PVC είναι η σωστή λύση για την παραγωγή μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων , όπως μπάλες bouncy , κουρτίνες ντους , δονητές ή κούκλες αγάπη .
Τα κύρια πλεονεκτήματα :

 


Παρακαλώ σημειώστε : η χαρακτηριστική οσμή του προϊόντος εξατμίζεται μετά από αερισμό καλά.

ABS ( Acryl νιτρώδη βουταδιενίου στυρολίου , σκληρό πλαστικό )

ABS παράγεται συνθετικά και αποτελεί ένα ζωτικό συστατικό πολλών οικιακών συσκευών και των παιχνιδιών. ABS είναι εύκολα επικαλυμμένο με μεταλλικό υλικό ή πολυμερή ( π.χ. πολυουρεθάνη) - το ιδανικό συστατικό για μια δημιουργικότητα αδέσμευτο στο σχεδιασμό δονητή .

Τα κύρια πλεονεκτήματα :

 


Παρακαλώ σημειώστε : Οι μπαταρίες πρέπει να τοποθετούνται σταθερά στο ABS - δονητές , όπως χαλαρά -fit μπαταρίες αυξάνουν το θόρυβο του δονητή της .

PU ( επίστρωση ) ( πολυουρεθάνη )

Οι πολυουρεθάνες παράγονται συνθετικά μπορεί να είναι είτε σκληρό και εύθραυστο , ή λεία και ελαστική . Στην αφρώδη μορφή του είναι επίσης γνωστή ως αφρώδες ελαστικό . Η πολυουρεθάνη είναι ένα σημαντικό συστατικό των στρωμάτων , τα πέλματα ( για τα παπούτσια ) , υφάσματα και ( latex free ) προφυλακτικά . Ως επίστρωση για ABS αγάπη παιχνίδια, η επικάλυψη PU προσφέρει την απαλή και μεταξένια χαρακτήρα .

Τα κύρια πλεονεκτήματα ::

 


Παρακαλώ σημειώστε : Τα σκληρά απορρυπαντικά και λάδια μασάζ μπορεί να διαλύσει πολυουρεθάνη .

Θερμοπλαστικό καουτσούκ ή θερμοπλαστικά ελαστομερή είναι ένα νέο υλικό με σιλικόνη - όπως ιδιότητες .

Το κύριο συστατικό για την παραγωγή των ελαστομερών είναι φυσικό ή συνθετικό καουτσούκ, το οποίο στη συνέχεια συνδυάζεται με την λειτουργική ικανότητα από συνθετικό υλικό . Αυτό το δέρμα υλικό που μοιάζει μεταφέρει ένα πολύ φυσικό συναίσθημα και παρέχει εξαιρετική διασκέδαση .
Τα κύρια πλεονεκτήματα :

 


Παρακαλώ σημειώστε : TPE / TPR απαιτεί μια σκόνη ταλκ για την τακτική φροντίδα !

Acryl ( κρύσταλλο / ακρυλικό γυαλί / πολυμεθυλομεθακρυλική )

Acryl είναι ένα συνθετικό , γυαλί -όπως, θερμοπλαστικό υλικό. Είναι μη τοξικό και δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες. Κατά συνέπεια, ακρυλικό είναι απαραίτητη για οδοντικά εμφυτεύματα , οπτικών φακών , γυαλιά, είδη υγιεινής κλπ. κομμάτια Με λίγα λόγια : Ένα ιδανικό υλικό παιχνίδι αγάπη με εξαιρετική ιδιότητες πλαγιάς .

Τα κύρια πλεονεκτήματα ::

 


Παρακαλούμε σημειώστε : Οι ακρυλικό παιχνίδια αγάπη καλύτερα καθαρίζονται με το χέρι με μια ομαλή σφουγγάρι , προκειμένου να αποφεύγονται γρατζουνιές στην επιφάνεια .


Γενικές συμβουλές :

    
Ερωτικά παιχνίδια δεν θα πρέπει να αποθηκεύονται απροστάτευτο , όπως τα διαφορετικά υλικά μπορούν να αντιδράσουν μεταξύ τους θα οδηγήσει σε αλλαγές στο χρώμα ή το σχήμα , ή ακόμη και τρύπες κλπ.
    
Γυναίκες και άνδρες με ευαίσθητη επιδερμίδα ή αλλεργικές αντιδράσεις θα πρέπει, για τη δική τους ασφάλεια , χρησιμοποιούν όλα τα παιχνίδια αγάπη με τα προφυλακτικά .

Powered By OpenCart
Sex Shop Aisthiseis © 2018